Arcade kasten huren

Arcade kasten huren
v.a. € 125,- p.st.

Een echte retro arcade hal op uw eigen locatie? Dat kan! Huur een assortiment aan gave arcadekasten waarop je games als Pacman, Tetris, Metal Slug of Donkey Kong kunt spelen. Combineer dit met leuke tafelspellen zoals airhockey en tafelvoetbal en haal de nostalgie naar boven van de opkomst van de gaming industrie.

Arcade kasten huren

Arcadekasten huren kan per stuk en daardoor is aan vrijwel elke locatie een passend aanbod te maken. Als losstaande arcade is de ervaring doorgaans al fantastisch, maar je kunt nog groter. Denk bijvoorbeeld aan een compleet verzorgde lasergame competitie, moderne spelcomputers op mega TV’s, bubble voetbal of archery tag op je eigen locatie. Zo faciliteer je voor grote gezelschappen een geweldig evenement met diverse belevenissen.

Grote en kleine evenementen

Arcade kasten kun je huren vanaf 1 stuk, maar in verband met bezorgkosten en installatiekosten is het voordeliger om te kiezen voor een combinatie van een paar kasten en bijvoorbeeld een airhockey of tafelvoetbal tafel. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje op je eigen locatie, een thema avond bij een plaatselijke vereniging of een verjaardagsfeest waarbij je groots wil uitpakken, arcadekasten zijn echt een leuke smaakmaker.

Arcadehal op maat

Voor meer informatie en een passend aanbod op maat kun je direct contact opnemen zodat op basis van uw wensen, de groepssamenstelling en de beschikbare ruimte een top beleving kan worden verzorgd.

Ben je op zoek naar een specifiek spel of een specifiek design zoals een Pacman Kast? Vraag naar de mogelijkheden.