Archery tag op locatie

Archery Tag
v.a. € 800,-
IJmuiden
2 uur

Archery tag is paintball met pijl en boog! Ja echt! Op elkaar schieten met pijl en boog, wie heeft dat niet ooit eens willen doen? Archery tag is echter wel compleet veilig en is zelfs minder hard dan paintball.

Wat is Archery Tag?

Heel simpel uitgelegd is Archery tag op elkaar boogschieten met echte bogen en pijlen die zijn voorzien van een zachte bumper in plaats van een punt.

Gewapend met een boog en diverse pijlen worden binnen een vooraf aangegeven speelveld diverse scenario’s gespeeld. U dient niet alleen uw tegenstanders te raken, maar ook de extra targets die in het speelveld zijn geplaatst.

Kan iedereen deelnemen aan het spel?

Archery tag is een geweldig spel, maar gezien de impact is het verstandig om pas deel te nemen vanaf 16 jaar. De pijlen en bogen kunnen dan ook goed worden gehanteerd door de deelnemers en de impact is zeer acceptabel.

Waar kunt u Archery tag spelen?

Op vrijwel elke grote ruimte is het spelen van archery tag goed mogelijk. Uitgestrekte natuurlandschappen zoals grasvelden of het strand lenen zich zeer goed. Binnenlocaties zijn doorgaans ook prima mogelijk. Let wel dat de pijlen een aardige afstand kunnen overbruggen en dat spelen tussen spullen van een ander niet aan te raden is.

Wanneer is Archery tag een goede invulling op uw evenement?

Archery tag is een stoere activiteit met voor alle deelnemers een zekere spanning en sensatie. Stoere vrijgezellenfeesten of outdoor bedrijfsuitjes waar vertrouwen en teambuilding hoog in het vaandel staan zijn geschikte uitjes waar deze activiteit zeker thuis hoort!

Waarom zou ik archery tag boeken

Out of the box, uit je kader gaan, even iets doen wat nog niet iedereen gedaan heeft, maar ooit wel eens aan heeft gedacht. Archery tag is zo’n bijzondere activiteit waar zeker over wordt nagepraat en gelachen.

Niet alleen is deze activiteit bijzonder, ook is ze goed te combineren met andere elementen binnen een groter evenement. Aan de kust kunt u deze sport bijvoorbeeld combineren met blokarten, RIB varen of branding raften. Tevens kan binnen een 6-kamp een potje archery tag een geweldige aanvulling zijn. Speelt u op een eigen locatie dan zou ook lasergame op locatie, bubble voetbal, Virtual Reality of een Retro Arcade goede mogelijkheden zijn.