Boerengolf

+/- € 10,- p.p.
1,5 uur
Farmer's Golf action

Boerengolf is een hilarische variant van de echte golfsport. Boeren golf wordt gespeeld op weilanden waar ook dikwijls nog koeienvlaaien aanwezig zijn. Verder speel je het spel met een bijzonder soort slaghout. Een bezemsteel met daaraan een klomp.

Hoe werkt Boeren golf?

Net als bij echt golf gaat het erom de bal in zo min mogelijk slagen in het gat te krijgen. Doorgaans zijn ook de holes gemarkeerd met vlaggen. Het moeilijke aan boeren golf is de vorm van de klomp en het vooral niet strak gemaaide grasland, met greppels, koeienvlaaien en omgeploegde grond. Het leuke eraan is dat iedereen ook zonder golf ervaring een zeer goede kans maakt om het spel te winnen.

Waarom Boeren golf?

Boeren golf is een leuke en ontspannen manier om gezellig met elkaar een dagje uit te beleven. Fun staat voorop, met natuurlijk de aanwezigheid van gezonde competitie. U kunt zich een prima tijd vermaken en natuurlijk na afloop nog even gezellig borrelen bij de boerderij of verder trekken naar een volgend accommodatie.

Waar kun je Boeren Golf spelen?

Door heel Nederland Zijn ondertussen boeren die op hun weiland deze sport voor groepen aanbieden. Let wel dat de beschikbaarheid kan verschillen met het oogstseizoen. Daarom is het verstandig altijd vooraf te reserveren.