Brandingraften

Brandingraften
Brandingraften

Brandingraften is een te gek zomers teambuildingsprogramma dat op diverse plaatsen langs de Nederlandse kust mogelijk is. Branding raften is stoer, belevingsvol en niet voor watjes.

Doorzetten, teamwork en het tonen van pure kracht is nodig om de raft door de branding te krijgen! De beloning is natuurlijk het ultieme surfgevoel wanneer de golven u terug naar de kust brengen.

Maar pas op, houdt de neus van de boot op koers anders ligt het hele team in het water en is het een gevecht om weer in de raft terug te komen.

Personeelsuitje brandingraften

Branding raften is een te gekke invulling voor een actief en stoer teambuilding programma. Een personeelsuitje bedrijfsevenement of groepsuitstapje waar nog lang met mooie herinnering aan teruggedacht kan worden.

Iedereen die jong van geest is kan deze activiteit doen. Belangrijk is wel dat iedereen kan zwemmen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs bent u zeker van een een geslaagd en veilig programma. De teams worden zo ingedeeld dat de kracht evenredig verdeeld is en iedereen door de branding komt.

Brandingraften in IJmuiden

IJmuiden is een van de grootste evenementenstranden van Nederland en heeft een perfecte aansluiting met Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Alkmaar. Op het brede strand zijn vele activiteiten mogelijk en toegestaan. Hierdoor kunt u het branding raften onder andere combineren met blokarten, outdoor lasergamen, RIB varen, bubble voetbal en een workshop powerkiten.

> Boek Brandingraften in IJmuiden

Brandingraften Scheveningen

Scheveningen is natuurlijk de badplaats van Nederland. Een gezellig dagje strand is te combineren met een geweldige avond uit.

> boek raften in Scheveningen

Branding raften Noordwijk

Het strand van Noordwijk leent zich prima voor evenementen. Vooral in samenwerking met grotere beach clubs zoals Breakers zijn outdoor events met een luxe uitstraling te realiseren.

> Raften in Noordwijk

Branding raften Hoek van Holland

Trotseer de golven en vergelijk uw raft op zee met voorbijvarende tankers en Cruiseschepen. Branding-raften in Hoek van Holland aan de noordkant van de uitmonding van de Maas geeft u deze gelegenheid!

Reserveer branding-raften in Hoek van Holland