Bubble Voetbal

Bubbel voetbal

Bubble voetbal is een hilarische combinatie tussen voetbal, rugby en een hindernisbaan. Het is een activiteit waar jong en oud veel plezier aan beleefd en doorgaans veel leuke foto’s en herinneringen aan overhoud! Zowel voor bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeesten of familiedagen is bubble voetbal een top activiteit.

Wat is bubble voetbal?

Bubble voetbal wordt net als het gewone voetbal gespeeld op een veld met lijnen en twee doeltjes. Het enige grote verschil is dat de spelers zich bevinden in een grote met lucht gevulde bal. Het spelen van de voetbal is dus al een grote uitdaging. U dient daarbij niet alleen rekening te houden met de voetbal, maar ook met botsende mede en tegenspelers. Houdt u uw evenwicht en lukt het ook nog om uw team naar de overwinning te brengen?

Waarom is bubble voetbal leuk?

Wat is er leuker nou dan een een ruig potje voetbal waarbij niemand zich bezeerd, men onverwachte capriolen uit haalt en uit alle macht probeert het evenwicht te bewaren?

Bubble voetbal is zeer laagdrempelig. Vrijwel iedereen kan het en het spel is zeer makkelijk uit te leggen en te begrijpen. Het succes ligt daarbij natuurlijk niet alleen bij het feit dat iedereen het snel door heeft.

Bubble voetbal stelt iedere speler weer even op een gelijk niveau. Niet alleen de jongens die altijd al voetbal spelen of hebben gespeeld zijn per definitie favoriet voor de overwinning. Tactisch spel en ook een mate van geluk zorgen ervoor dat de uitslag tot het einde spannend blijft en iedereen vrijwel evenveel kans maakt op de overwinning.

Waar kunt u spelen?

Bubbel voetbal kunt u op vrijwel elke locatie in het land spelen. Echter dienen de ballen wel op een zachte ondergrond gebruikt te worden zoals op het zand of op het gras. Ook een gymzaal is doorgaans mogelijk.

Bubble voetbal op het strand

Bubbel voetbal op het strand houdt in dat u alle vrijheid heeft, een groot speelveld kunt creëren en u kunt deze activiteit combineren met andere sportieve en uitdagende activiteiten. Bubbel voetbal kan daarbij worden meegenomen worden in een beach challenge of juist voor een uitdagend vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje worden gecombineerd met bijvoorbeeld blokarten, RIB varen of outdoor lasergamen.

Bubbel voetbal op uw locatie

Wilt u bubbel voetbal spelen op een eigen locatie? Dat kan! U kunt los de ballen huren of een compleet verzorgt evenement aanvragen inclusief begeleiding opbouw en afbouw.

Overweegt u een compleet evenement op uw eigen locatie? Combineer bubbelvoetbal met bijvoorbeeld lasergame op locatie, archery tag en arcade games op uw eigen locatie!