Diergaarde Blijdorp

Rotterdam
Blijdorp5 (8036561980)

De koninklijke stadsdierentuin Blijdorp in Rotterdam is een prachtig dierenpark met grote en zeer natuurlijke verblijven voor de inwonende dieren. Blijdorp heeft dieren uit alle delen van de wereld.

Het Oceanium

Een bijzondere highlight is het oceanium waar u een duik neemt in de bijzondere onderwaterwereld. Een mooie beleving blijft natuurlijk de glazen tunnel waarbij de grote vissen direct om je heen zwemmen.

Dagje uit

U kunt zich in Blijdorp goed een dag vermaken. Naast de vele dierenverblijven zijn er ook diverse speelplaatsen voor de kinderen en zijn er horecagelegenheden waar u even kunt uitrusten en kunt genieten van een kopje koffie of een tussendoortje.

Toegankelijkheid

De diergaarde is goed ingericht op bezoekers met een rolstoel of rolator. Zij kunnen vrijwel alle verblijven zonder belemmeringen bezoeken. Tevens rijdt er een treintje door het park zodat u snel en ontspannen van de ene kant naar de andere kant van het park kunt komen.

De vrienden van Blijdorp

Blijdorp is een park dat innoveert en brengt mede door de inzet van de stichting “de vrienden van Blijdorp” telkens weer nieuwe en leuke dingen voor haar gasten en natuurlijk verbeterde leefomstandigheden voor de dieren. Wilt u een goed doel steunen? Dan is Blijdorp met recht blij met uw bijdrage!