Golf Clinic

1,5 tot 2,5 uur
Golf ball 2015

Golf is een zeer populaire sport. Iedereen heeft wel eens op een minigolf baan gestaan en sommigen zullen ook wel eens boerengolf of beach golf hebben gedaan. Met de juiste begeleiding komt ook iedereen op gang op een echte golfbaan. Een golf clinic is voor iedereen mogelijk en is op vele locaties door heel Nederland mogelijk.

Bedrijfsuitje Golf Clinic

Wanneer je er even lekker met je collega’s tussenuit wil dan is een workshop golf een heerlijke en ongedwongen activiteit om even uit te waaien en nieuwe inspiratie op te doen.

Zakelijk

Een golf clinic op uw bedrijfsuitje is prima te combineren met een vergadering of presentatie. Doorgaans zijn moderne faciliteiten aanwezig op de sportcomplexen zelf. Na of voor het inhoudelijk deel kunnen uw gasten deelnemen aan een golf clinic, wat zeker tot mooie en memorabele momenten kan leiden.

Waar kun je leren golfen?

Door het hele land zijn golfbanen en de meeste hebben ook voor groepen speciale arrangementen. Leren golfen op een bedrijfsuitje of teamuitje is populair en is een interessante markt voor verenigingen om nieuwe potentiële leden te werven. Daarom kun je op veel banen ook als complete beginneling prima terecht.