Het Klimduin in Schoorl

Schoorl
20170926 Schoorl klimduin

Een geweldig gratis dagje uit is een bezoekje aan het klimduin in Schoorl. In de hoogste duinen van Nederland, ruim 55 meter hoog, kun je heerlijke wandelingen maken. Voor kinderen is het klimduin een geweldige plek om lekker te ravotten en energie te verbranden. Naast het klimduin zijn er uitdagende bospaadjes, een leuke speelkuil, diverse speelplaatsen, duintrappen en uitzichtpunten.

Het Buitencentrum

Het buitencentrum is de centrale plek voor toeristeninformatie over het natuurgebied. Tevens starten hiervandaan allerlei leuke activiteiten en excursies voor jong en oud. Tevens zijn er mogelijkheden voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Het buitencentrum heeft ook vergaderzalen.

De Berenkuil

Midden in de bossen ligt De Berenkuil, een bospaviljoen, waar je natuurlijk even heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van een hapje en een drankje in alle rust van het prachtige landschap.

Doe nog meer

Natuurlijk zijn er ook volop leuke horecagelegenheden in Schoorl zelf en Schoorl heeft echt een gezellig centrum. Wil je ook nog even naar het strand? Dan kun je een klein stukje doorrijden naar Hargen of Bergen aan Zee. Zo maak je met je gezin een geweldig dagje uit waarbij je al dan niet alleen hoeft te betalen voor eten en drinken.

Mountainbike parcours Schoorl

Schoorl heeft een geweldig mountainbike parcours waarop je vele disiplines moet beheersen om in een goede conditie de eindstreep te bereiken. Ben je een echte fietsfanaat dan moet je hier minimaal een keer gereden hebben.