IJssculpturen maken

v.a. € 37,50 p.p.
1 uur
Ice sculptures Disneys Frozen Zwolle The Netherlands 2015

IJssculpturen maken is een bijzondere workshop welke mogelijk is voor kleine en grote groepen! Met ijs kun je heel veel doen. Van het vormgeven van beelden tot het maken van glazen of zelfs het bouwen van een compleet hotel of een Iglo.

workshop IJssculpturen maken

Tijdens een workshop IJssculpturen maken krijgen jullie per 2 of 3 personen een perfect helder blok ijs om mee te werken plus natuurlijk een set van speciale tools waarmee je het ijs te lijf kunt gaan.

Vooraf bespreken we natuurlijk een passend thema waarbinnen jullie een sculptuur moeten gaan uitdenken, plannen en ten slotte ook echt vorm gaan geven.

Nadat iedereen klaar is of de tijd om is nemen we de groepen samen en wordt elke sculptuur met aandacht gedeeld en toegelicht door de makers. Een onafhankelijke jury zorgt voor de puntenverdeling en uiteraard is er een leuke prijs voor de winnaar.

Waarom IJssculpturen maken?

Een workshop IJssculpturen maken is een ideale invulling voor bedrijfsuitjes, schoolklassen en dagjes weg met familie en vrienden. Iedereen kan meedoen en voor velen zal het een activiteit zijn die ze nog nooit eerder hebben gedaan. Daarbij kan IJssculpturen binnen en buiten worden gedaan en is het dus onafhankelijk van het weer.

IJsbeelden maken is een leuke en inspirerende activiteit die tevens de mogelijkheid biedt om een bepaald onderwerp met verschillende creatieve visies te benaderen.

IJsbeelden maken op uw locatie

Heeft u de wens om op uw eigen locatie deze activiteit uit te voeren? Dat kan! Een ijssculptuur maken vereist alleen een redelijke ruimte om in te werken, ingericht met tafels waarop de ijsblokken kunnen worden geplaatst. Voor een exacte prijs vragen wij u nader door te geven waar uw locatie is en hoeveel deelnemers mee willen doen.