Kartbaan Groningen

IndoorKartRacing
Indoor kartingBowlingball
Groningen

Kartracing en Bowling Groningen is een uitgaansgelegenheid voor jong en oud! Lekker scheuren in één van de supersnelle karts, dan nog een uurtje bowlen en lekker wat drinken en snacken in één van de cafés! Bij kartbaan Groningen kun je terecht voor een gezellig uitstapje met het hele gezin, een actief vrijgezellenfeest of een geslaagd bedrijfsuitje.

Kartbaan Groningen

De indoorkartbaan van Kartracing & Bowling Groningen biedt alles wat je van een mooie kartbaan mag verwachten. Uitdagend bochtenwerk, een tunnel, een brug en natuurlijk stukken waar je het gas open kunt gooien. Je kunt snelheden behalen tot boven de 70 km/u!

Kinderkarten

Vanaf 14 jaar kun je in de normale snelle karts rijden. Voor kleinere kinderen vanaf 8 jaar zijn er tevens kinderkarts beschikbaar die tevens zijn begrenst op een snelheid van 35 km/u zodat de kids ook veilig kunnen racen.

Bowlen

Bowlen is altijd een leuk en gezellig tijdverdrijf! Bij Kartracing & bowling Groningen kun je terecht op 10 professionele banen, dus plek zat wanneer je veel vrienden of collega’s mee wilt nemen.

Indicatiefoto’s: (niet van de locatie zelf)

IndoorKartRacing
Indoor karting
Bowlingball