Karten

Go kart racing (6238712909)

Karten is een gerenommeerd uitstapje! Door het hele land zijn meerdere kartbanen die zowel buiten als binnen karten mogelijk maken. Tevens kun je naast het traditionele karten met benzine motoren ook kiezen voor de schonere elektrische karts. Wil je helemaal groen karten? Dat kan, maar dan moet je naar het strand want daar kun je blokarten.

Kartbanen in Nederland

In Nederland zijn een aantal leuke en uitdagende kartbanen. Zo kun je karten Op Texel, in Amsterdam, Delft, Zeist, Nijmegen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden of Groningen.

Bekijk alle kartbanen >

Indoor karten

Karten is leuk, maar als je er zeker van wilt zijn dat je het weer mee hebt, dan kun je ervoor kiezen om te gaan indoor karten. Zo weet je zeker dat jouw evenement ook altijd door kan gaan.

Bekijk indoor kartbanen >

Blokarten

Blokarten is rijden op de kracht van de wind! In een kleine driewieler met een groot zeil is de uitdaging natuurlijk groot om de wielen aan de grond te houden en de snelheid zo hoog mogelijk te krijgen om de andere deelnemers de troef af te snijden. Lees meer over blokarten.

Kartbaan op uw eigen locatie

Organiseer je een groots evenement of heb je nou eenmaal een groot terrein beschikbaar? Laat een gehele kartbaan verzorgen op je eigen locatie en verras je gasten met een hele bijzondere beleving!