Kartfabrique

IndoorKartRacing
Indoor kartingLaserTag Vest
Utrecht

De Kartfabrique is een indoor kartbaan in Utrecht waar je tevens een potje kunt lasergamen of deel kunt nemen aan een escape game! Bij het gezellige café-restaurant kun je na de activiteiten nog even heerlijk nagenieten met een borrel, lunch of diner!

Indoor kartbaan Utrecht

De indoor kartbaan van de Kartfabrique is 750 meter lang en daarmee uitzonderlijk lang voor Nederlandse begrippen! De karts hebben een topsnelheid van ongeveer 50 km/h, maar door de snelle afwisseling van bochten en chicanes zul je echt heel goed moeten rijden om dit te halen.

Lasergamen & Escape game

Bij de Kartfabrique kun je naast karten ook de strijd met elkaar aangaan in de lasergame arena! De combinatie lasergamen en karten is natuurlijk een echte klassieker en niet voor niks! Beide activiteiten staan voor fun, hilariteit, saamhorigheid en gezonde competitie!

Wie dan nog energie over heeft zijn zijn hersenen op scherp en doet mee aan een unieke escape game. Uiteraard is samenwerking hier de sleutel! Ben je dus op zoek naar een uitdagend bedrijfsuitje of teamuitstapje? Dan zit je hier zeker goed!

Indicatiefoto’s: (niet van de locatie zelf)

IndoorKartRacing
Indoor karting
LaserTag Vest