Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek-Hoensbroek
Kasteel Hoensbroek 01Kasteel Hoensbroek (33) (44143068112)
Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is een groot en goed bewaard slot in het zuiden van Limburg. Hoensbroek is zowel een verdedigingswerk als woonhuis geweest en bood onderdak aan onder andere ridders, graven en markiezen.

Tegenwoordig is het kasteel eigendom van de Stichting Ave Rex Christe. Zij zorgt voor het behoud van het pand en de verhuur van diverse delen van het gebouw.

Bezoek kasteel Hoensbroek

Op kasteel Hoensbroek is van alles te beleven! Je kunt de vele vertrekken bezoeken die sprekend vertellen hoe het leven er in andere eeuwen heeft uitgezien. Bewonder de balzaal en beklim de middeleeuwse toren!

Op het terrein van kasteel Hoensbroek kunnen kinderen een spannende speurtocht ondernemen. Verder worden er diverse activiteiten en workshops georganiseerd en is er altijd leven in de brouwerij. Zo kun je leren boogschieten, schermen en omgaan met

Een uitje voor iedereen

Hoensbroek is een leuk uitstapje voor gezinnen, volwassenen en voor kinderen. Met groepen kun je rondleidingen boeken en zowel met mooi weer als bij regen en kou is er van alles te doen. Bijzonder is tevens dat het kasteel een lift heeft en dus ook voor personen in een rolstoel toegankelijk is.

Kasteel huren

Ben je op zoek naar een sfeervolle trouwlocatie of een unieke plek voor een feest, beurs of zakelijke bijeenkomst? Vraag dan naar de mogelijkheden voor het afhuren van diverse ruimtes van het kasteel!

Impressie

Kasteel Hoensbroek-Hoensbroek Kasteel Hoensbroek 01 Kasteel Hoensbroek (33) (44143068112) Kasteel Hoensbroek (9) (30324099678)

Bezoekadres

Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek