Lasergamen in de Supermarkt

Lasergame in de Supermarkt
v.a. € 800,-
Heel Nederland
2 uur

Lasergamen in de Supermarkt? Wij zeggen doen! Vele filialen van diverse ketens gingen u reeds voor. We verzorgen graag lasergame op uw locatie en toveren de winkel en evenutele opslagruimtes voor u om tot een complete gaming room.

Lasergamen in de supermarkt

Na sluitingstijd en na het afronden van de laatste werkzaamheden verzamelen we de deelnemers en zetten een uitdagende competitie op. Na een korte en krachtige uitleg gaan de eerste teams van start.

Het lasergame speelveld

Bij lasergamen in de supermarkt lenden de verschillende paden en schappen zich doorgaans prima voor het creëren van een afwisselend speelveld. Diverse teams kunnen elkaar via meerdere wegen bereiken. In het spel moet u dus goed opletten waar de andere deelnemers zich bevinden. mocht het evenement toch nog extra schuilmogelijkheden nodig hebben dan plaatsen we graag extra mobiele opblaasbare obstakels.

Laserguns

Voor het lasergame op locatie maken we gebruik van echt aandoende wapens. De laserguns zijn geschikt voor volwassenen en hebben een groot bereik waarmee men  elkaar van de ene kant van het speelveld tot aan de andere kant kunnen raken. Voor het optimaal richten zijn  de guns uitgerust met een professionele RED DOT.

Lasergame als ultieme teambuilding

Lasergame op een eigen locatie zorgt ervoor dat uw medewerkers hun werkterrein op een nieuwe manier ervaren. Zij koppelen een gave beleving aan uw bedrijf en aan hun werkzaamheden. Een perfecte kans om van uw mensen een hecht team te maken!  Maak van uw medewerkers een hecht team dat met elkaar samenwerkt en voor elkaar klaar staat! Een lasergame evenement op uw locatie zal die waarden stimuleren.

Lasergamen in uw supermarkt reserveren?

Beheert u een supermarktfiliaal en wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken? Neem direct contact op voor een vrijblijvend locatiebezoek zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken en een persoonlijk advies kunnen uitbrengen voor een evenement met de hoogste belevingswaarde.

Lasergame op andere locatie?

Lasergamen is op vrijwel alle locaties in Nederland mogelijk. Mits daarvoor de ruimte groot genoeg is om een speelveld te creëren. Naast de supermarkt is ook lasergamen op kantoor, in winkels of op scholen mogelijk.

Lasergame in het donker?

Lasergamen kan in het donker, maar ook zeer goed bij daglicht. Wilt u in een compleet duistere ruimte spelen dan worden de wapens voorzien van schijnwerpers en wordt het speelveld met sfeerlichten gemarkeerd. Let wel dat scenario’s langzamer verlopen en dat u meer tijd moet inrekenen in uw dagplanning.

Aanvullende mogelijkheden

Filialen die een groot personeelsbestand hebben en de kosten makkelijker kunnen uitspreiden over meer deelnemers zouden naast het lasergamen ook andere activiteiten kunnen inzetten om het evenement nog uitdagender te maken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het inrichten van een Arcade game room met echte spelconsoles, air hockey en tafelvoetbal.  Heeft u ook een buitenlocatie beschikbaar dan zou tevens bubble voetbal een leuke aanvulling vormen.