Lasergamen op locatie

Lasergame op locatie
v.a. € 800,-
Heel Nederland

Lasergamen op locatie brengt een ‘out of the box’ beleving! Verander uw werkplek in een complete gaming arena met lasergamen op uw eigen locatie! Dit top evenement laat uw collega’s hun dagelijkse werklocatie op een wel heel bijzondere manier ervaren! In kleine teams nemen jullie het tegen elkaar op tijdens een spannende competitie.

De laserwapens

U speelt met stoere en echt aandoende high tech laserguns. De wapens zijn redelijk groot, hebben een bereik tot 150 meter en zijn uitgerust met een professionele RED DOT sight, waardoor ook het richten op grote afstand mogelijk wordt.

Lasergamen op locatie als teambuilding

Lasergamen is een teamsport. De uitdagende scenario’s worden gespeeld in teamverband en onze gamemasters sporten de deelnemers aan om als team de gezamenlijk besproken tactiek ten uitvoer te brengen om zo de overwinning te behalen. Tijdens het spel is communicatie en een juiste rolverdeling essentieel. Het lasergamen biedt een leuke en uitdagende manier voor mensen om samen te werken, waarbij elk individu geheel buiten zijn kader kan worden geplaatst. De perfecte mix voor het creëren van een goede persoonlijke verstandhouding onder de collega’s!

Lasergamen op uw locatie mogelijk?

Lasergamen kan op zowel binnen als buiten locaties en het systeem is zowel overdag als ook in het donker inzetbaar. Uiteraard is er een redelijke ruimte nodig om een uitdagend speelveld te maken, maar bij de meeste bedrijfspanden en buitenlocaties zijn diverse mogelijkheden denkbaar.

Lasergamen op kantoor

Grote kantoorpanden lenen zich prima voor het creëren van een uitdagend speelveld. Speel tussen de bureaus, vergaderruimtes en sluip door de verschillende gangen naar het andere team. Lasergamen op kantoor kan worden gecombineerd met andere activiteiten zoals een indoor retro arcade gamehal met air hockey en diverse arcade consoles.

Lasergamen op een buiten terrein

Lasergamen kan buiten op vrijwel elk terrein ten uitvoer worden gebracht. Houdt wel rekening met het feit dat om een spel te spelen de locatie geschikt moet zijn om goed te kunnen lopen zonder directe gevaren. Enkele voorbeelden van veel gekozen locaties zijn parkeerterreinen, sportvelden, opslagterrein of braakliggend land.

Mobiel speelveld

Beschikt uw locatie niet over schuilmogelijkheden? Lasergamen is gewoon mogelijk met de inzet van ons uitgebreide mobiele speelveld, bestaande uit tientallen opblaasbare obstakels! We creëren een uitdagend speelveld om de beleving tijdens de verschillende scenario’s hoog te houden!

Compleet evenement op locatie

Wanneer u de mogelijkheden onderzoekt om een compleet evenement op uw locatie plaats te laten vinden dan kunt u overwegen om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Lasergamen kan zeer goed worden ingepast in een groter programma. Populaire onderdelen die doorgaans ook op uw locatie ten uitvoer gebracht kunnen worden zijn: bubble voetbal, archery tag (op elkaar boogschieten), een workshop luchtbuks schieten en/of een retro arcade hal met diverse echte arcade consoles, airhockey en tafelvoetbal. Lasergame op locatie kan ook gecombineerd worden met diverse 6-kamp onderdelen waardoor een grote groep deelnemers kan strijden op een spannende competitie. Onderdelen als volleybal, een estafette, touwtrekken, boogschieten en meer zijn enkele voorbeelden.