Quad rijden

ATVracing2006

Quad rijden is stoer, snel en een echte uitdaging! Zoek je een gave invulling voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Houd je van brullende motoren en mag iedereen ook best een beetje smerig worden? Dan is Quad rijden jou ding!

Waar kun je Quad Rijden?

Vooral in het Oosten van het land zijn 4×4 offroad tracks ruim vertegenwoordigd, toch kun je in elke provincie een leuk uitje met Quad rijden boeken.

Wat kost Quad rijden?

Quad rijden wordt veelal aangeboden in een combinatie programma ofwel 4×4 offroad experience. Daarbij kun je dan vaak verschillende offroad voertuigen besturen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest en de tijdsduur verschillen dan de prijzen die je voor een 4×4 experience moet betalen. De Prijs die je voor het Quad rijden kwijt bent ligt doorgaans zo tussen de € 30,- en € 50,- per persoon voor een programma van 1,5 uur.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een goede voorbereiding is natuurlijk heel belangrijk. Iedere deelnemer krijgt dan ook doorgaans een stevige overal aan en natuurlijk een goed passende helm. Vervolgens krijg je een instructie en rijd je een oefenronde om even aan het voertuig te wennen.