SprookjesWonderland

Enkhuizen
Sprookjeswonderland-1

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een heerlijk themapark voor families met kleine kinderen. Voor de kleintjes zijn alle populaire attracties aanwezig. Zo kunnen ze bootjes varen, een autootje besturen, een rondje maken op de carrousel en een ritje maken door het wilde westen op een paardjesbaan.

Verder heeft sprookjeswonderland een mooi sprookjesbos compleet met een kabouterbos en de vertolking van meerdere sprookjes! De kinderen kijken hun ogen uit en zijn heerlijk buiten.

SprookjesWonderland heeft verder een kinderboerderij, een speeltuin en mooi aangelegde tuinen. Een uitstapje naar SprookjesWonderland is een ontspannen uitstapje waarbij de kleintjes genieten van wonderlijke belevingen.

In vergelijking met vele andere pretparken vind je hier geen extreme achtbanen, maar juist de attracties voor de kleine kinderen. Dit relatief kleine park heeft zijn kernwaardes zeer goed naar buiten gebracht voor het kleine publiek. Bestaat je gezelschap vooral uit tieners en volwassenen, dan sluit een Efteling of Walibi waarschijnlijk beter aan.