Suppen

v.a. € 25,- p.p.
SUP boards

Suppen staat voor Stand Up Paddling. Een gave vorm van surfen waarbij je op een grote surfplak probeert om je evenwicht te houden, terwijl je met een peddel jezelf voortstuwt over het water.

Waar kun je Suppen?

Suppen kan op Zee, maar ook een meer of de grachten van een gezellige stad lenen zich prima voor deze activiteit. In Nederland is suppen bijvoorbeeld mogelijk in IJmuiden aan Zee, op de grachten van Amsterdam of aan het IJsselmeer.

Suppen op Zee

Wil je leren surfen op de golven van de Noordzee? Dan kun je Suppen leren in IJmuiden. Het voordeel van een SUP ten opzichte van een gewone surfplank is dat je meer drijfvermogen hebt en dat je al staat zodra de golf je mee neemt. Hierdoor brengt Stand up Paddling doorgaans een hogere succesbeleving en is deze activiteit ook voor beginners zeer geschikt.

Suppen op de grachten van Amsterdam

Wil je een ludiek staduitje? Hoe gaaf is het om de grachten van Amsterdam te verkennen op een surfplank! Dit is niet alleen heel leuk en heel anders dan de gebruikelijke waterfiets, het levert ook nog eens hele leuke foto’s op.