Wakeboarden

15 - 60 min.
Wakeboarding - Box End Park September 2009 (3915961337)

Wakeboarden en waterskiën kun je in Nederland op vele plaatsen. Zowel op zee als op één van de vele binnenmeren. Wakeboarden kan achter een boot, maar ook is het mogelijk op speciaal daarvoor ingerichte banen die werken met kabels of masten.

Waar kun je in Nederland Wakeboarden?

In vrijwel het gehele land zijn diverse banen waar je kunt wakeboarden. Zelfs in de provincies die het meeste zijn afgelegen van de grote wateren. De meeste spots zijn ingericht met kabelbanen. Zodat direct een goede kracht kan worden geleverd en kostenbesparend te werk kan worden gegaan. Ga

Wakeboarden aan een kabelbaan

Bij het wakeboarden aan een kabelbaan hang je dus niet achter een boot. Door middel van verschillende masten is wordt een kabel met hoge snelheid over het water getrokken. Deze installaties zijn kostenefficiënt en daardoor ligt de prijs ook doorgaans laag. De route die je aflegt blijft natuurlijk wel constant hetzelfde.

Wakeboarden achter een boot

Ga je voor het echte werk, ultieme vrijheid op een gigantisch water? Dan is het wakeboarden achter een boot op de grote wateren rond het IJsselmeer of aan de kust natuurlijk een fantastische beleving!

Wat kost wakeboarden?

Afhankelijk van de aanbieder liggen de kosten voor wakboarden en waterskiën aan een kabelbaan zo tussen de € 15,- en € 22,50 p.p. Ga je voor het wakeboarden achter een boot dan ben je al snel € 40 tot € 60,- kwijt.