Workshop Boogschieten

Workshop handboog schieten
v.a. € 25,- p.p.
IJmuiden
1 uur

Leer schieten als Robin Hood! Een workshop boogschieten is een goede basis voor elk outdoor evenement!

Workshop boogschieten

Boogschieten is een eeuwenoude jachtsport die al eeuwen lang door mensen wordt bedreven. Wilt u ook leren hoe u zo goed kunt worden als Robin Hood of Willem Tell? Tijdens een workshop boogschieten leert u hoe u overweg kunt gaan met een echte boog en de nieuwste carbonpijlen.
Door het aanleren van de juiste technieken en het oefenen tijdens meerdere schietrondes merkt u al snel verbetering en zult u steeds vaker vlakbij de roos treffen. Uiteraard wordt een workshop boogschieten afgesloten met een spannende competitie en gaat u de strijd aan met uw team of individueel.
Boogschieten is een onderdeel dat zeer goed kan worden ingezet op evenementen met een grote diversiteit binnen de groep. Vrijwel iedereen kan deelnemen aan deze sport en voor iedereen is het een uitdaging om een zo hoog mogelijke score te behalen. Conditionele vereisten zijn bij deze sport niet aan de orde.

Archery Tag

Wilt u meer actie in het spel dan kunt u een workshop boogschieten combineren met Archery Tag. Archery tag is boogschieten op elkaar. U gaat in teams de strijd aan met speciale bogen, pijlen en de nodige bescherming. Het spel ontvouwd zich op een spannend speelveld en kan naast een shoot out ook als trefbalvariant gespeeld worden. Meer informatie over Archery Tag >

Boogshieten als onderdeel van een groter programma

Een workshop boogschieten kan een op zichzelf staande activiteit zijn, maar kan ook worden ingezet als onderdeel van een groter programma. Doorgaand duurt een basisworkshop 45 tot 60 minuten, waardoor andere onderdelen ook aan bod kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van boogschieten met blokarten, outdoor lasergamen, RIB varen, Discgolf of Archery Tag.