Workshop cocktail shaken

Cuban cocktails

Duik in de wereld van de cocktails! Een leerzame en gezellige workshop cocktail shaken is voor iedereen boven de 18 een leuke en als je goed oplet een lekkere ervaring!

De workshop cocktail shaken

Tijdens een workshop cocktail shaken leer je professioneel één of meerdere cocktails te maken en krijg je alle informatie die je nodig hebt over de verschillende ingrediënten die je moet gebruiken!

Het shaken zelf is natuurlijk leuk, maar ook de bijzondere weetjes over de dranken, glazen en andere ingrediënten die gebruikt worden is zeker net zo interessant.

Daar cocktail shaken eigenlijk overal kan en er geen conditie voor nodig is kun je met deze activiteit een top sfeer creëren voor een zeer grote doelgroep.

Waar kunt u een workshop cocktails maken reserveren?

Een workshop cocktails maken wordt vooral in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Scheveningen aangeboden in gezellige bars en restaurants.

Cocktailworkshop op uw locatie?

Heb je echter een redelijk grote groep bij elkaar dan kun je ook een cocktailworkshop op locatie bestellen. U hoeft doorgaans alleen een ruimte ter beschikking te stellen. Dranken, shakers, glazen en andere ingrediënten worden compleet verzorgt.

Wat kost een workshop cocktails maken?

Doordat ingrediënten niet altijd even goedkoop kunnen worden aangeleverd zijn grote groepen niet altijd een stuk voordeliger uit. Gemiddeld moet u rekening houden met € 25 tot € 35,- p.p. voor een workshop van ongeveer 1 tot 1,5 uur.