Workshop Kitebuggyen

Workshop Kitebuggyen
Workshop KitebuggyenWorkshop Kitebuggyen
v.a. € 55,- p.p.
IJmuiden
2 uur

Heb je altijd al eens lekker over het strand willen rijden? Ben je gefascineerd door de kracht van de natuur? Dan is kitebuggyen echt iets voor jou! Bij een uitgebreide workshop kitebuggyen op het enorm brede strand van IJmuiden leer je alle basisprincipes van het kiten en neem je daarna plaats in een kitebuggy!

Het rijden in een kitebuggy is niet echt heel makkelijk, maar met een gedegen instructie leer je toch snel het stuurwerk aan en kun je de eerste meters gaan testrijden met een krachtige kite als aandrijving!

De workshop Kitebuggyen

Een workshop kitebuggyen duurt ongeveer 2 uur. Daarbij zijn we een uur bezig met het kiten en zul je daarna pas overstappen naar de buggy. We geven les in kleine groepjes en zorgen ervoor dat je alles zelfstandig kan doen. In een tijdsplanning zou je het volgende kunnen aanhouden:

12:00 aankomst op het strand en een drankje bij een paviljoen naar keuze;

12:30 we ontmoeten elkaar en nemen jullie mee naar de evenementenzone;

13:00 start de workshop powerkiten;

14:00 gaan we rijden in de buggy;

15:00 sluiten we af.

Natuurlijk kun je na afloop van de clinic nog gezellig een drankje doen bij een sfeervol paviljoen en een diner aan zee is ook altijd een heerlijke ontspannen beleving!

Blokarten

Blokarten

Wil je meteen op snelheid wegrijden en gaat het je vooral om fun en speed? Dan kun je misschien beter het blokarten overwegen. Bij een blokart rijdt je ook op basis van de wind, alleen heb je een zeil en stuur je gewoon met je handen. Dus voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten is daar de succesbeleving vaak groter!